Despre această Politică de confidenţialitate

Prezenta Politică de confidențialitate  explică modul în care SC HIDROM FLEX SRL colectează, utilizează și gestionează informațiile Dvs cu caracter personal.

 SC HIDROM FLEX SRL se angajează să protejeze și să vă respecte confidențialitatea. Citiți prezenta Politică cu atenție ca să înțelegeți de ce și cum colectăm datele de la Dvs și cum vor fi utilizate.
Cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm, Hidrom Flex SRL este numai un operator de date, adică entitatea care stabileşte scopurile pentru care şi mijloacele prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate.
În cazul în care trebuie să ne contactați în legătură cu informațiile Dvs cu caracter personal sau această Politică, folosiți următoarele date de contact:
Denumirea companiei: SC HIDROM FLEX SRL
Adresa:Calea Clujului nr.222 , Oradea, jud. Bihor
Telefon: 0748/816504

Telefon/fax : 0259/421022

Cuprins:

  • Despre această Politică de confidenţialitate
    • Cum și când colectăm datele Dvs cu caracter personal?
    • Ce informații colectăm direct de la Dvs?
    • Ce drepturi de confidențialitate aveți?
    • Unde sunt stocate datele Dvs cu caracter personal?
    • SC HIDROM FLEX SRL distribuie datele Dvs terţilor?
    • Cât timp păstrează SC HIDROM FLEX SRL datele cu caracter personal
    • Pentru ce folosim datele Dvs cu caracter personal?
    •  – Prelucrarea comenzilor şi furnizarea serviciilor
    •  –Site-ul web
    •  – Cookie-uri
    •  – Alte site-uri web
    •  – Marketing
    • Intrarea în vigoare şi modificările Politicii de confidenţialitate

Cum și când colectăm datele Dvs cu caracter personal?

Noi colectăm informațiile Dvs cu caracter personal atunci când acestea sunt necesare  pentru nevoile Dvs de consumator sau afacerea noastră – când cumpărați și/sau comandați produse și/sau servicii de la noi, când contactați Serviciul de Relații Clienți SC HIDROM FLEX SRL.
Noi obținem informațiile Dvs cu caracter personal direct de la Dvs atunci când comandați anumite produse sau servicii sau completați formularul de contact.
Veți găsi mai multe informații despre situațiile și circumstanțele pentru colectarea informațiilor Dvs cu caracter personal de mai jos .

Pentru ce folosim datele Dvs cu caracter personal? Rețineți că acestea sunt doar informații despre modalitățile posibile de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le puteți întâlni vizitând site-ul web hidromflex.ro, efectuând o achiziție la noi sau utilizând serviciile noastre. în fiecare caz, veți primi informații suplimentare clare despre scopul prelucrării datelor Dvs și, în unele cazuri, vom avea în plus nevoie de consimțământul Dvs explicit.
Nu folosim datele Dvs cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spuneți Dvs că este OK. Dacă doriți să vă trimitem detalii despre produsele, serviciile ofertele și promoțiile noastre,.Toate informațiile Dvs cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător .

Ce informații colectăm direct de la Dvs?

Datele pe care le colectăm de la clienții nostrii  sunt următoarele: nume, adresa sediului, adresa de livrare, număr de telefon, produse si servicii achizitionate din magazinul Hidrom Flex SRL , sau când corespondați cu noi prin telefon sau email.

Ce drepturi de confidențialitate aveți?

Reţineţi că aveţi dreptul, în orice moment, să solicitaţi de la Hidrom Flex  următoarele:

– să vă asigure accesul la informaţiile tale cu caracter personal

           Puteți verifica ce date cu caracter personal a  Dvs sunt folosite și să solicitați accesul la aceste date cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul să cunoașteți scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal pe care le deținem, părțile sau categoriile de părți cu care datele Dvs cu caracter personal sunt partajate, perioada de păstrare a datelor, precum și sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la client

– să vă pună la dispoziție o copie a informațiilor cu caracter personal pe care le deținem

      Oricand puteti solicita sa va punem la dispozitie datele cu caracter personal folosite de noi.

  • să solicitați rectificarea datelor introduse greșit

  Dorim să asigurăm că informațiile Dvs cu caracter personal sunt corecte și actualizate. Puteți solicita corectarea datelor sau sa fie eliminate  informațiile considerate inexacte sau învechite.

– să restricționați accesul nostru la datele Dvs privind anumite procese sau în totalitate

         Dacă ați contestat exactitatea datelor Dvs, sau nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar acestea sunt solicitate de Dvs pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cererilor legale sau aveți obiectat față de prelucrarea efectuată pe baza motivelor pe care Hidrom Flex le consideră legitime, aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării informațiilor Dvs cu caracter personal.

  • să depuneți o obiecție împotriva modului în care gestionăm datele Dvs

Rețineți că aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal care se bazează pe un temei legal pe care Hidrom Flex îl consideră legitim. In plus, aveți dreptul de a vă opune in orice moment prelucrării datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, incluzând profilarea in măsura in care este legata de marketing direct.

 

 

Pentru a exercita oricare dintre drepturile de mai sus, folosiți datele de contact ale SC HIDROM FLEX SRL din secțiunea Despre această Politică de confidenţialitate de mai sus.
în cazul în care nu sunteți mulțumit de modul în care colectăm sau folosim informațiile Dvs cu caracter personal, aveți dreptul întotdeauna să depuneți o plângere formală la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal accesând pagina http://www.dataprotection.ro/.

Unde sunt stocate datele Dvs cu caracter personal?

Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre Dvs în medii sigure. Informațiile Dvs cu caracter personale sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoane fizice.
Datele Dvs personale pe care le procesăm sunt stocate pe suport de hârtie si/sau digital în sediile și sistemele IT ale SC HIDROM FLEX SRL.

NU  distribuim datele Dvs terţilor?

Protecția confidențialității Dvs este importantă pentru noi, prin urmare, nu vom distribui niciodată informațiile Dvs cu caracter personal unui terț în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.

Cât timp păstrează SC HIDROM FLEX SRL datele cu caracter personal

SC HIDROM FLEX SRL nu va păstra datele Dvs cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru îndeplinirea scopului specific de utilizare. Mai multe informații despre perioadele de păstrare pentru anumite tipuri de date pot fi găsite în secțiunea Pentru ce folosim datele Dvs cu caracter personal?

Pentru ce folosim datele Dvs cu caracter personal?

Folosim datele Dvs cu caracter personal într-un număr de moduri diferite, în principal pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale pe care SC HIDROM FLEX SRL le are fată de Dvs, dar uneori și pentru îmbunătățirea experienței Dvs la cumpărături, pentru marketing direct și motive de securitate.

-Prelucrarea comenzilor şi furnizarea serviciilor

Când efectuați o achiziție personal în magazinul SC HIDROM FLEX SRL sau prin site-ul web SC HIDROM FLEX SRL, în funcție de cazul respectiv, ați putea fi solicitat să furnizați anumite date cu caracter personal care vor fi necesare pentru gestionarea corespunzătoare a achiziției Dvs. Această situație va avea loc în special dacă, pe lângă achiziția produselor SC HIDROM FLEX SRL , decideți să folosiți unul dintre servicii, precum livrarea sau asamblarea. De asemenea, pentru a prelucra comanda Dvs ne asigurați că informațiile cu caracter personal precum și adresa de facturare si/sau livrare sunt exacte.
Pentru a asigura că produsele și serviciile pe care le achiziționați de la noi sunt livrate la adresa corectă, colaborăm cu parteneri externi de încredere și le distribuim unele dintre informațiile Dvs cu caracter personal necesare pentru furnizarea respectivelor bunuri si/sau servicii (de exemplu, nume, număr de telefon, adresa de livrare și preferințele de livrare pe care ni le-ați prezentat, cum ar fi data la care doriți să primiți o livrare).

setările adecvate în browser-ul tău. Cu toate acestea, unele din caracteristicile site-ului nostru nu pot funcționa fără cookie-uri. Cerând acest acord, vom prezenta scopul pentru care acest tip de informații despre Dvs vor fi prelucrate și vă vom informa despre drepturile voastre.

Intrarea în vigoare şi modificările Politicii de confidenţialitate

Prezenta Politică va intra în vigoare la 17.02.2021.
Periodic, Politica de confidențialitate poate fi revizuită şi vom prezenta orice actualizări pe această pagină web.

Alți membri ai companiei noastre

hidromaster-link

flexcev

Site-uri speciale